Brouwerij Hommeles - Bokkepruik

Bokkepruik nu te bestellen voor retail

Slijters, bierspeciaalzaken, supermarkten en delicatessenwinkels kunnen nu al een pre-order plaatsen voor de Bokkepruik en de Barrel Aged Bokkepruik. Zo bent u verzekerd van een goede voorraad, en directe levering begin september. De vraag is groot een de voorraad beperkt… dus wacht niet te lang met bestellen!

Het is weer bijna tijd om te bocken! Bierliefhebbers kijken reikhalzend uit naar de herfst, want dan is het weer tijd voor donkere bieren, diepere smaken en barrel aged specials. Ook Hommeles heeft haar bekende bokbier weer gebrouwen. De Bokkepruik – een prijswinnende dubbelbok – ligt al in de lagertanks. Een deel is ook in whiskyvaten gelagerd, voor een extra warme najaarssmaak.

Het is nu al mogelijk om als eigenaar van een slijterij, bierspeciaalzaak, supermarkt of delicatessenwinkel een pre-order te plaatsen voor onze Bokkepruiken. Zo ben je zeker van een flinke batch Hommeles bock. De oplage is beperkt, dus wie het eerst komt…

Plaats je pre-order via Multi-Bier of neem contact op met Jos voor het plaatsen van een bestelling. De bieren worden vanaf september bezorgd.