vacature brouwerij hommeles

Vacature: medewerker Hommeles

Wil je een uitdagende, veelzijdige baan in de bierwereld? Lees dan even snel verder… want Brouwerij Hommeles is op zoek naar een nieuwe medewerker. De ideale kandidaat is gemotiveerd, geïnteresseerd en heeft uiteraard een voorliefde voor bijzondere bieren. Klinkt dat bekend?

Brouwerij Hommeles bestaat ruim 10 jaar, en brouwt bijzonder lekker speciaalbier met lokale ingrediënten. In een decennium is het merk uitgegroeid tot een stabiele regionale speler. Het ruime assortiment aan bieren wordt geschonken in tapperijen, café’s en restaurants in en rondom Utrecht, en wordt verkocht bij retailers in de regio en speciaalzaken in heel Nederland.

Als nieuwe medewerker van Brouwerij Hommeles werk je in een klein team samen aan de volgende groeispurt van het merk. Er wordt gezocht naar iemand met verkoopervaring, die zich graag beweegt in de regionale horeca en retail branche. Naast het versterken van de marktpositie van Hommeles, bedenk je samen met Jos nieuwe bieren, denk je na over leuke acties, assisteer je tijdens bierfestivals en vind je het leuk om tijdens streekmarkten achter de bierkraam te staan. Omdat je ook geregeld de bierbus zal bemannen is een rijbewijs noodzakelijk.

Deze vacature is perfect voor jou wanneer je een afwisselende baan zoekt, in een klein team. Je krijgt de kans om veel verantwoordelijkheid op te pakken en met jouw energie en ideeën de doelstellingen voor Hommeles naar een volgend level te brengen. Daar horen een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden bij.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een mailtje naar jos.eberson@brouwerijhommeles.nl met een korte introductie over jezelf, en je CV. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil jij je direct even voorstellen en je vragen voorleggen? Jos is ook te bereiken op 06-23987619.