Een nieuwe collega

In april van dit jaar was Brouwerij Hommeles nog naarstig op zoek naar een nieuwe werknemer om Jos te ondersteunen. Inmiddels is Roos Volkers aangenomen als nieuwe kracht. Volkers… komt die naam je bekend voor? Dat kan kloppen! Roos is de dochter van Kees Volkers, die jaren geleden samen met Jan en Jos de brouwerij begon. Nu Kees van zijn pensioen geniet, kan Roos in zijn voetsporen treden. De blik van een nieuwe generatie, wat vrouwelijke inbreng, kennis van communicatie en een flinke affiniteit met goed eten en drinken is wat ze meebrengt naar de brouwerij. Roos zal meteen meedraaien in de verkoop en productie, en door Jos opgeleid worden als ‘brouwvrouw’. Graag even kennismaken? Roos zal binnenkort met zoveel mogelijk vaste klanten en partners contact opnemen om zich even voor te stellen. Tot snel!

Geef een reactie