Hommeles x Beer in a Box : adventskalender

It’s beginning to look a lot like Christmas. Ja, echt waar! Het is nog zomer maar bij Beer in a Box kan het niet snel genoeg kerst zijn. Zij hebben een fantastische adventskalender samengesteld met de lekkerste bieren, en daar zit Hommeles natuurlijk tussen!

Speciaal voor deze bijzondere editie van Beer in a Box werd aan 24 brouwerijen gevraagd om een exclusief bier te brouwen voor de adventskalender. Zo weet je zeker dat je 24 keer verrast wordt en nog geen enkel bier al eerder hebt gedronken.

Wat wij voor je hebben gebrouwen houden we nog heel even geheim. Het wordt in ieder geval een biertje dat niet zou misstaan aan het kerstontbijt… Gaat er dan al een kerstbelletje rinkelen?

Wil je vast een adventskalender veilig stellen? Bestel dan HIER jouw exemplaar.

Geef een reactie