Voordeelbox najaarsbieren

Nu in de Hommeles webshop: onze lekkerste najaarsbieren gebundeld in een voordeelbox!

Het is buiten nat, guur en koud… maar binnen kun je genieten de beste najaarsbieren van Brouwerij Hommeles! Schaf nu onze voordeelbox aan en ontvang 4x onze American Amber, 4x de Strooper en 4x de Bokkepruik. Normaal kost deze combinatie € 40,60 maar de voordeelbox bestel je al voor slechts € 35,00.

AMERICAN AMBER

Dit bier, van 6%, brouwden we samen met brouwerij Eleven uit Utrecht. Samen hebben we het afgelopen jaar de hoptuin in Odijk onderhouden en met de verse hop van de oogst is dit exclusieve bier gebrouwen. Een American Amber met een frisse toets van bloedsinaasappel.

STROOPER

Strooper een dubbel van hoge komaf. Het gebruik van 100% appelstroop van hoogstambomen uit onze regio geven dit bier een aangename rinse smaak. Het zoetje en de gebrande mouten doen het heel goed bij vlees van de BBQ, een spekpannenkoek of een kaasplankje.

BOKKEPRUIK

De Bokkepruik is onze veelgeprezen dubbelbok, waarin de Houtense honing en een vleugje rookmout voor een mooie volle smaak zorgen. Mooi in balans en met een warme kleur passend bij de herfst.

Geef een reactie