Agenda

Benieuwd waar het binnenkort Hommeles is? Hou onze agenda in de gaten en je bent altijd op de hoogte!

Utrechts Bockbier Festival
vrijdag 13 oktober – zondag 15 oktober

Op 13 t/m 15 oktober vindt de 24e editie plaats van het Utrechts Bockbierfestival op het Janskerkhof in Utrecht. Ruim 25 verschillende bockbieren, livemuziek van Utrechtse bands, verschillende DJ’s, bierproeverijen, topbockverkiezing en BBQ gerechten van de smoker. En natuurlijk is Hommeles erbij! Drink onze ‘Are you bockin’ to me?’

TICKETS HIER VERKRIJGBAAR


Nachtfest
Vrijdag 20 oktober – 17.00-23.55

Proef de smaken van oktober, geoogst van Het eiland van Schalkwijk. Een arrangement van vijf Hommeles speciaalbieren, ingeleid door huisbrouwer Jos, met pairing gerechten bereid door Jeroen van restaurant Jonkheer de Ram. Een ontdekkingsreis over het fortterrein, waar dag nacht wordt….

TICKETS HIER VERKRIJGBAAR


Kerstmarkt Werkhoven
zaterdag 9 december – 14.00-20.00

Naar eigen zeggen de gezelligste kerstmarkt in de regio Utrecht. In een sfeervol verlichte setting kun je bij 45 kramen de leukste lekkernijen en kerstcadeaus inslaan. Daar is Hommeles natuurlijk ook bij!

GRATIS TOEGANG


Biltse Streekmarkt wintereditie
vrijdag 15 december – 14.00-18.30

Markt met streekproducten bij Kinderboerderij de Schaapskooi. De nadruk ligt op lokale lekkernijen, maar er zijn ook enkele non-food ondernemers met oog voor het milieu en duurzaamheid. Er zijn ook workshops, muziek en activiteiten voor de kinderen

GRATIS TOEGANG

. . .

Wilt jij ook dat Hommeles erbij is op jouw evenement, of samen een bijzondere belevenis organiseren? Neem dan even contact op met Jos Eberson via jos.eberson@brouwerijhommeles.nl om samen te sparren over de mogelijkheden.