Local food experience

Hommeles op de Local Food Experience – horeca editie

Benieuwd naar het Hommeles aanbod voor horeca? Kom op dinsdag 7 februari 2023 tussen 11.00-16.00 uur naar de Local Food Experience Horeca Editie in het ZIMIHC Theater Stefanus op de Braziliëdreef 2 in Utrecht. Daar laten allerlei lokale producenten hun mooiste waar zien en proeven, zodat jij als horecaondernemer kennis kunt maken met het beste uit de provincie.

De Keuken van Utrecht is een initiatief dat lokale producenten uit de provincie Utrecht via Podcast en TV een platform geeft om hun bijzondere producten onder de aandacht te brengen. Nu organiseert De Keuken van Utrecht de Local Food Experience, om die aandacht ook om te zetten in aanwezigheid van lokale producten in de lokale horeca. Tijdens een inspirerende middag presenteert Keuken van Utrecht-presentatrice Emina Zorlak alle deelnemers en maakt chef Jilles van der Stoep de lekkerste bereidingen met de lokale producten.

Ben jij een horecaondernemer of horecamedewerker uit de regio Utrecht en wil je graag proeven welke prachtige bieren, kazen, broden, en andere levensmiddelen er allemaal in onze provincie worden gemaakt? Meld je dan HIER aan en bezoek de Local Food Experience Horeca Editie. Wij vertellen daar graag alles over de bijzondere ingrediënten uit de streek die wij in onze bieren gebruiken, en laten je ook even proeven waarom je die beleving in jouw restaurant of café aan wilt bieden. Advies over beer-pairing bij jouw huidige kaart? Ook daarover beantwoorden we graag al je vragen.

Tot dan!