Hommeles @ lentebock festival utrecht

Lentebockfestival Utrecht

Van vrijdag 24 tot zondag 26 strijkt het Lentebockfestival weer neer op het Utrechtse Janskerkhof. Al jaren is Hommeles vaste prik op de taps, en ook tijdens deze editie wordt de ‘Sunny Afternoon’ geschonken. Kom je ook genieten van onze fijne lentebock, de live muziek, de heerlijke hapjes en de gezellige sfeer?

Op het Janskerkhof tref jij 24 t/m 26 maart meer dan 20 verschillende lentebockbieren, livemuziek van Utrechtse bands & DJ’s, bierproeverijen, topbockverkiezing en BBQ gerechten van de smoker. Je kan het festivalterrein alleen betreden met een toegangsbewijs. Koop jouw ticket(s) alvast online om zeker te zijn van toegang. Alle bockbieren worden getapt in een echt festivalglas. Bij jouw eerste bestelling aan de bar betaal je hiervoor borg. Lever het glas in bij uitgang en krijg de borg retour.

Er worden bockbierproeverijen verzorgd door internationaal bier- sommelier, docent & auteur Arvid Bergström. Proeverijen bestel je bij de aankoop van jouw toegangsticket. Er is een ‘Lentebock Stijlproeverij’, waarin je leert dat er ook in Lentebock verschillende stijlen zijn. Proef dit bijzondere biertype in al zijn verschillende vormen. Inclusief spannende special editions! Daarnaast kun je kiezen voor de ‘Lentebock & kaas Proeverij’, daar leer je de ins & outs van bierpairen. Inclusief kazen en spannende special editions!

Op de zondagmiddag is er een speciaal kinderprogramma waar de kids worden geschminkt, kunnen knutselen en worden opgeleid tot ware circusartiesten!

Vrijdag 24 maart: 16.00 – 00.00
Zaterdag 25 maart: 14.00 – 00.00
Zondag 26 maart: 13.00 – 20.00