Partners

Brouwerij Hommeles werkt graag samen met andere lokale producenten en ondernemers. Zo brouwen we ‘collabs’ met andere bierbrouwerijen en maken we lokale lekkernijen waar ons bier in verwerkt wordt. Lees hieronder wie we met trots onze partners noemen:

OUDWIJKER KAAS

Rutger en Marieke maken in Lopikerkapel de lekkerste Italiaanse kazen van Nederlandse bodem. Deze culinaire genieën stoppen hart en ziel in hun kazen, en dat kun je proeven! Die mentaliteit matcht met de onze, en daarom werken we heel graag met Oudwijker samen. Zo maakten we al eens samen een Italiaanse bierkaas. We organiseren samen proeverijen waarin onze bieren bij hun kazen worden geserveerd. En we experimenteren samen met het rijpen van kazen op ‘ons’ fort.

Ferry Lempers Bokbierworst

SLAGERIJ FERRY LEMPERS

Liefhebbers van de Bokkepruik weten dat we onze prijswinnende dubbelbok niet alleen uitserveren in glas, maar dat we deze ook al jaren aanbieden in de vorm van bokbierworst! Voor een goede worst heb je een goede slager nodig, die verstand heeft van goed vlees. Dan kom je al snel bij Ferry Lempers uit. Zijn klanten zijn, net als die van ons, altijd op zoek naar het beste van dichtbij. Geen wonder dus, dat we uitkwamen bij Ferry voor het maken van de overheerlijke bokbierworst. Nog niet geproefd? Doen!

De Kaasfabriek bokbierkaas

DE KAASFABRIEK

Ook de kaasfabriek maakt van onze Bokkepruik iets bijzonders. Ze verwerken hem in een 50+ bokbierkaas, waarin de mooie diepe aroma’s van onze dubbelbok de kaas een extra smaakdimensie geven. Daarnaast brouwen we ook enkele exclusieve white label bieren voor de Kaasfabriek die ze in combinatie met exclusieve kazen aanbieden aan retailers in heel Nederland. Het is altijd prettig samenwerken met deze fijnproevers uit Woerden!

Wil jij ook graag samenwerken aan een mooi initiatief, een bijzonder product of een exclusief evenement? Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en ideeën. Mail naar jos.eberson@brouwerijhommeles.nl of bel Jos op 0623987619 om je voorstel met ons te delen.