Brouwerij Hommeles Proast

Proast! Dit rookbier is perfect voor bij de BBQ!

Ok, toegegeven, er is niets mis met een lekkere IPA of een verfrissende radler om te serveren bij de barbecue op een zinderend hete zomerdag. Maar als je eens een hele nieuwe vorm van beer pairing wilt ontdekken, dan moet je zeker eens Proast proberen. Dit is het nieuwste bier van Brouwerij Hommeles. Gebrouwen met gerookte mouten, waarvan de aroma’s heel mooi aansluiten bij de smaak van gegrild vlees, gegrilde vis of gegrilde groenten.

Zoek je een mooi biertje dat past bij de gerechten die je serveert van de barbecue? Dan is Proast precies wat je wil hebben. Een toegankelijk rookbier waarin je duidelijk – maar niet overheersend – de gerookte mouten kunt proeven. Dat past fijn bij die herkenbare grillsmaak die ontstaat bij het barbecueën van vlees, vis of groenten. Met 6 procent is het bier niet te zwaar, waardoor je kunt blijven blussen!

Je bestelt Proast heel gemakkelijk in onze webshop. Dan wordt het bij je thuis bezorgd. Liever een ander biertje bij de barbecue? Ook de Kuitenbijter, Dorstvlegel en Hazy Summer zijn heerlijk om tijdens de barbecue te drinken.